lauantai 13. lokakuuta 2012

MAKKARAPASTA

1 pkt       makkaraa (HK:n Sininen Lenkki)
0,5-1 ps  Torino Vaalea Kuituserpentiini-pastaa
1 pkt       pekonia
1             sipuli
3             porkkanaa
1 prk       Arlan 15 % Emmental-ruokakermaa
1 prk       tavallista 15 % ruokakermaa
               ruohosipulia
               mustapippuria (oman maun mukaan)
ripaus     sipulijauhetta (voit laittaa myös valkosipulijauhetta, jos haluat)
               suolaa (lisää, jos tarvitsee)
      
Laita vesi kiehumaan. Kuori ja pilko sillä aikaa porkkanat. Kun vesi kiehuu, lisää joukkoon hieman öljyä ja suolaa. Kaada sekaan makaronit ja porkkanat. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Kaada sitten vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.

Pilko sipuli ja makkarat. Laita pannu kuumenemaan. Silppua saksilla pekonit pannulle ja ruskista niitä. Kun ne ovat ruskistuneet, lisää joukkoon sipulit ja anna niiden pehmetä hieman. Lisää sitten makkarat joukkoon ja anna niidenkin saada vähän väriä.

Kun makkarat ovat saaneet väriä, kaada joukkoon makaroni-porkkanaseos. Kaada sekaan kermat ja sekoita. Mausta ja lisää joukkoon myös ruohosipulia. Anna muhia miedolla lämmöllä vähän aikaa, jotta kerma imeytyy ruokaan.





1 kommentti:

  1. Hei!

    Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

    Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.

    Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

    Ystävällisin terveisin,

    Ann-Sofi
    http://www.etsiresepti.fi/

    VastaaPoista