1 pkt makkaraa (HK:n Sininen Lenkki)
0,5-1 ps Torino Vaalea Kuituserpentiini-pastaa
1 pkt pekonia
1 sipuli
3 porkkanaa
1 prk Arlan 15 % Emmental-ruokakermaa
1 prk tavallista 15 % ruokakermaa
ruohosipulia
mustapippuria (oman maun mukaan)
ripaus sipulijauhetta (voit laittaa myös valkosipulijauhetta, jos haluat)
suolaa (lisää, jos tarvitsee)
Laita vesi kiehumaan. Kuori ja pilko sillä aikaa porkkanat. Kun vesi kiehuu, lisää joukkoon hieman öljyä ja suolaa. Kaada sekaan makaronit ja porkkanat. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Kaada sitten vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
Pilko sipuli ja makkarat. Laita pannu kuumenemaan. Silppua saksilla pekonit pannulle ja ruskista niitä. Kun ne ovat ruskistuneet, lisää joukkoon sipulit ja anna niiden pehmetä hieman. Lisää sitten makkarat joukkoon ja anna niidenkin saada vähän väriä.
Kun makkarat ovat saaneet väriä, kaada joukkoon makaroni-porkkanaseos. Kaada sekaan kermat ja sekoita. Mausta ja lisää joukkoon myös ruohosipulia. Anna muhia miedolla lämmöllä vähän aikaa, jotta kerma imeytyy ruokaan.
Hei!
VastaaPoistaBlogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?
Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen
Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.
Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!
Ystävällisin terveisin,
Ann-Sofi
http://www.etsiresepti.fi/