sunnuntai 2. joulukuuta 2012

NAMI NAMI-SALAATTI

1kpl         jäävuorisalaattia (siis koko salaatti)
2 prk       tonnikalaa öljyssä
½-1         kurkku      
               perhosmakaronia
               tilliä
               suolaa

Keitä runsaasti vettä, mausta vesi suolalla ja öljyllä, kun se kiehuu. Lisää joukkoon haluamasi määrä makaronia (salaattiin käyvät perhosmakaroneista isommat sekä pienemmät versiot). Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valmiit makaronit siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä.

Pilko kurkkua kulhoon ja silppua myös salaatti. Kannan saat salaatista hyvin irti, jos painat kantaa kunnolla kämmenellä pöytää vasten ja sitten vedät sen irti. Kaada salaatit kulhoon ja lisää myös makaronit joukkoon.

Kaada salaatin joukkoon tonnikalat öljyineen. Lisää tilliä oman maun mukaan ja mausta suolalla. Kannattaa välillä sekoittaa ja maistaa ettei salaatista tule liian suolaista.

Tarjoa esim. hyvän patongin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti