sunnuntai 2. joulukuuta 2012

NOPEA LOHI-PASTASALAATTI

1             kypsennetty lohimedaljonki (käy muukin kypsennetty lohi)
               pikamakaronia
               raejuustoa
               tilliä
               suolaa
               sitruunapippuria
               (sitruunamehua)

Päälle:
               krutonkeja

Käytin edellisenä päivänä valmistettua kalaa, jonka olin maustanut suolalla ja pippurilla molemmilta puolilta ja paistanut öljyssä. Voit tietysti myös ostaa kalan ja käyttää jo samana päivänä salaattiin. Minulta vain sattui jäämään yksi medaljonki yli edelliseltä päivältä.

Riko kala sormilla kulhoon. Keitä pikamakaronia öljyllä ja suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaan. Kaada valmiit makaronit siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada makaronit kalan joukkoon kulhoon.

Lisää joukkoon haluamasi määrä raejuustoa, tilliä ja mausteita. Voi myös lisätä joukkoon sitruunamehua, jos haluat. Sekoita kaikki hyvin sekaisin ja tarjoa krutonkien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti