lauantai 8. syyskuuta 2012

KANAPASTA

1 rs         marinoimattomia kanasuikaleita
1 pkt       pekonia
1 rs         siitakesieniä
1             sipuli
1 prk       Raguletto Tomaatti-Yrtti pastakastiketta (tai jokin muu pastakastike)
0,5 prk    punaista pestoa
1 dl         kermaa
0,5 tl       mustapippuria
(ripaus    suolaa)
               öljyä paistamiseen
               pastaa (esim. tuorepasta)

Silppua pekoni pannulle saksien avulla. Anna ruskistua. Pilko sillä aikaa sipulit sekä sienet. Ota sienistä kannat pois ja leikkaa sienet puoliksi.

Lisää pekonien sekaan kanasuikaleet sekä sipuli ja anna niiden kypsentyä. Lisää kypsymisen lopulla mukaan sienet. Voit halutessasi lisätä joukkoon hieman öljyä, jos sille on tarvetta.

Kaada sekaan pastakastike, pesto sekä mustapippuri. Anna porista kannen alla n. 5-10 minuuttia.

Maista ja mausta tarvittaessa suolalla. Keitä makaronia tai tuorepastaa kastikkeen seuraksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti