lauantai 8. syyskuuta 2012

KINKKUPASTEIJAT

1 pkt       torttutaikinalevyjä (esim. Myllyn Paras)
pala        kinkkua (esim. Korpelan tai Pirkan)
n. 1 pkt   Koskenlaskijan sulatejuustoa (ei pahvinen pakkaus)
               purjoa
0,5 tl       mustapippuria
ripaus     valkopippuria
1             kananmuna


Laita taikinalevyt leivinpaperoidulle pellille sulamaan ja valmista sillä aikaa täyte.

Leikkaa kinkkupalasta irti reuna. Pilko pienemmiksi paloiksi ja laita silppuriin. Laita sitten kinkkumurska kulhoon ja lisää sinne silputtu purjo.

Lisää joukkoon sulatejuustoa. Jos sulatejuusto on vaikea sekoittaa kinkun kanssa sekaisin, voit laittaa kulhon vähäksi aikaa mikroon. Silloin juusto hieman pehmenee ja on helpompi sekoittaa kaikki sekaisin. Mausta pippureilla.

Halkaise taikinalevyt ja aseta nokare täytettä jokaiselle puolikkaalle. Kostuta vedellä levyjen reunat ja nipistele sitten vastakkaiset reunat kiinni, niin että pasteijoista tulee kolmion muotoisia. Kun olet nipistellyt sormin reunat kiinni, painele haarukalla niitä vielä, jotta ne eivät aukeaisi uunissa.

Voitele kananmunalla pasteijat ja paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti