sunnuntai 24. helmikuuta 2013

SUKLAAMUFFINSSIT

<3 SUKLAA <3

Tarvitseeko muuta sanoa?!

Tässä teille ohje, josta tulee noin 25-30 muffinssia...

7 dl         jauhoja (käytän itse Anni Helenaa)
4 dl         sokeria
4 tl          leivinjauhetta
4 tl          vaniljasokeria
6 rkl        vahvaa kaakaojauhetta (esim. Fazer Cacao)
1 prk       Valion suklaakermaa
4             kananmunaa
2 dl         juoksevaa margariinia (esim. Valio Oivariini juokseva)
2 dl         vahvaa kahvia
0,5 pkt    valkosuklaata
0,5 pkt    tummaa suklaata
0,5 pkt    maitosuklaata

Voit tietysti vaihdella suklaiden määrää tai kokonaan laittaa ihan eri suklaata. Oman maun mukaan... :)

Lisäksi:
               Amerikan muffinssivuokia (ovat hieman tukevampia)


Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Kaakaojauhe kannattaa lisätä kuivien aineiden joukkoon siivilän läpi ettei taikinaan jää kaakaopaakkuja.

Lisää muut aineet hyvin sekoittaen joukkoon.

Jaa taikina vuokiin, mutta laita vain noin 3/4 taikinaa vuokaan ettei paistuessa muffinssi pursua yli reunojen. Jos käytät foliovuokia, niin vuoat kannattaa kevyesti voidella paperin avulla.

Paista 200-asteessa uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia. Kannattaa tikulla kokeilla muffinssien kypsyyttä ja tarvittaessa antaa olla vielä pari minuuttia uunissa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti