lauantai 4. elokuuta 2012

KANA-SIENIPIIRAKKA

Tässä ohjeessa käytin samaa pohjaa sekä muna-kermaseosta kuin kinkku-pekonipiirakassa, jonka ohje löytyy myös blogista. Tässä teille erilainen täyte piirakalle.

Täyte:
1 pkt       marinoimattomia kanasuikaleita
1 pkt       pekonikuutioita
1 pkt       herkkusieniä (vaaleita tai ruskeita)
1-2          sipulia
ripaus     suolaa
               mustapippuria

Valmista pohja sekä muna-kermaseos kinkku-pekonipiirakan ohjeen mukaan ja kypsennä pohjaa ensin uunissa ennen täytteen lisäämistä.

Ruskista pekonit ja lisää pilkotut sipulit joukkoon. Kypsennä vähän aikaa sipuleita ja lisää sitten kanat joukkoon. Ruskista kanoja ja kun ne ovat kypsiä, kaada pilkotut sienet sekaan ja anna niidenkin kypsentyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada sitten kanaseos esikypsennetyn pohjan päälle. Kaada päälle muna-kermaseos ja levitä raastetta joka puolelle. Ei haittaa, jos jostakin välistä vilahtaa kanan tai sienien paloja.

Kypsennä sitten 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Tarjoa raikkaan salaatin tai vaikka patongin kanssa.



  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti