Tässä ohjeessa käytin samaa pohjaa sekä muna-kermaseosta kuin kinkku-pekonipiirakassa, jonka ohje löytyy myös blogista. Tässä teille erilainen täyte piirakalle.
Täyte:
1 pkt marinoimattomia kanasuikaleita
1 pkt pekonikuutioita
1 pkt herkkusieniä (vaaleita tai ruskeita)
1-2 sipulia
ripaus suolaa
mustapippuria
Valmista pohja sekä muna-kermaseos kinkku-pekonipiirakan ohjeen mukaan ja kypsennä pohjaa ensin uunissa ennen täytteen lisäämistä.
Ruskista pekonit ja lisää pilkotut sipulit joukkoon. Kypsennä vähän aikaa sipuleita ja lisää sitten kanat joukkoon. Ruskista kanoja ja kun ne ovat kypsiä, kaada pilkotut sienet sekaan ja anna niidenkin kypsentyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada sitten kanaseos esikypsennetyn pohjan päälle. Kaada päälle muna-kermaseos ja levitä raastetta joka puolelle. Ei haittaa, jos jostakin välistä vilahtaa kanan tai sienien paloja.
Kypsennä sitten 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tarjoa raikkaan salaatin tai vaikka patongin kanssa.
Hei!
VastaaPoistaOlemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.
Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki
Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen
Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.
Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!
Ystävällisin terveisin,
Ann-Sofi
Etsiresepti.fi