sunnuntai 26. elokuuta 2012

TÄYTETYT BROILERIPYÖRYKÄT

n. 1 kg    broilerin jauhelihaa
2 prk       kermaviiliä
2 ps        ranskalaista sipulikeittoa
2 dl         korppujauhoja
1             kananmuna
2 tl          paprikajauhetta
0,5 tl       suolaa
0,5 tl       mustapippuria
1 pkt       Mustapekka-juustoa

Laita kulhoon pussikeitot, korppujauhot sekä kermaviilit ja sekoita. Anna turvota noin 10 minuuttia.

Lisää joukkoon jauheliha, kananmuna ja mausteet. Sekoita kaikki hyvin sekaisin käsin.

Leikkaa juustosta sopivan kokoisia paloja, joita voit laittaa lihapullien sisälle.

Pyörittele kostutetuin käsin taikinasta lihapullia, paina keskelle kolo ja laita siihen pala juustoa. Sulje kolo ja pyöritä uudelleen tiiviiksi lihapullaksi. Laita kaikki lihapullat leivinpaperoidulle pellille.

Paista 200-asteessa noin 15 minuuttia.



(Kuvassa jäljelle jääneet lihapullat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti