0,5 pkt makkaraa
0,5 ps salamisuikaleita
1 ps peruna-sipulisuikaleita
suolaa
mustapippuria
valkosipulijauhetta
sipulijauhetta
paprikajauhetta
öljyä paistamiseen
2-3 dl kermaa
juustoraastetta
Pilko makkarat ja laita pannulle öljyä. Paista makkaroita ja salamisuikaleita pannulla sen verran, että makkarat saavat hieman väriä. Mausta (laitoin itse kaikkia mausteita ripauksen) ja sekoita.
Voitele vuoka ja kaada peruna-sipulisekoitus sinne. Lisää sitten joukkoon makkara-salamiseos ja sekoita. Kaada kermaa sekaan, sekoita ja lisää pinnalle juustoraastetta.
Laita foliota vuoan päälle. Paista uunin keskitasolla 225-asteessa noin 1-1,5 tuntia. Ota paistamisen lopussa folio pois, jotta pinta saa väriä. Kun otat vuoan pois uunista, anna sen vetäytyä hyvin. Nestettä saattaa olla vielä aika paljon, mutta se imeytyy kyllä, kun ruoka jäähtyy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti