maanantai 23. heinäkuuta 2012

KANA-KASVISKASTIKE

1 rs         marinoimattomia kanasuikaleita
1 ps        parsakaalia (pakaste)
3-4          porkkanaa
1             sipuli
1             kanaliemikuutio
               vettä
n. 1 dl     kermaa
               suolaa
               mustapippuria
n. 3 rkl    vehnäjauhoja
               öljyä paistamiseen

Lisäksi:
               riisiä

Pilko sipulit ja porkkanat. Laita pannulle öljyä ja lisää sinne sipulit. Kuullota vähän aikaa ja lisää sitten kanat joukkoon. Ruskista kanoja ja lisää porkkanat mukaan. Kaada vettä pannulle sen verran, että kanat ja vihannekset peittyvät. Lisää joukkoon kanafondi ja sekoita. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia.

Kaada pussista parsakaalit joukkoon ja anna kypsyä vähän aikaa kannen alla. Tee sitten jauhoista ja vedestä suuruste ja kaada siivilän läpi pannulle. Sekoita hyvin. Kun kastike on hieman paksuuntunut, lisää kermaa joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Anna kastikkeen lämmetä ja tarjoa sitten riisin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti