lauantai 14. heinäkuuta 2012

LÄMPIMÄT KATKARAPULEIVÄT

Tällä reseptillä itse sain tehtyä kuusi isoa leipää. Voit tuplata ohjeen tai käyttää myös pienempää paahtoleipää.

6 isoa         paahtoleipää (esim. Fazerin vehnäpaahtis)
1 ps            katkarapuja (itsellä pussissa oli noin 350 g)
1 prk           Valion crème fraichea
                   tilliä
                   (purjoa)
ripaus         valkopippuria
                   kermajuustoa (ei kevytversioita, muuttuvat uunissa kumimaisiksi)


Sulata hyvin katkaravut huoneenlämmössä. Valuta ne ja laita kulhoon. Silppua tilliä sekaan ja laita purjoakin vähän, jos haluat. Kaada sekaan creme fraiche ja sekoita hyvin kaikki sekaisin. Mausta valkopippurilla.

Levitä leipäviipaleet leivinpaperoidulle pellille. Laita päälle katkarapuseosta ja levitä hyvin leivälle. Laita päälle juustoa niin, että leipä peittyy suhteellisen hyvin. Näin ei reunat kärähdä.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia keskitasolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti