lauantai 21. heinäkuuta 2012

KASVISPASTA

Kastike:
3-5          porkkanaa (riippuen porkkanoiden koosta)
1             kesäkurpitsa
2             sipulia
1 prk       punaista pestoa
n. 1 dl     kermaa
ripaus     suolaa
               mustapippuria
               öljyä paistamiseen
              
Lisäksi:
               makaronia

Pilko sipulit, porkkanat ja kesäkurpitsa suikaleiksi (HUOM! Erikseen on tulossa hyvä vinkki kesäkurpitsan käsittelyyn, josta on apua). Laita öljyä pannulle ja lisää joukkoon kasvikset. Kypsennä kannen alla, kunnes ovat pehmenneet.

Lisää joukkoon pesto sekä kerma. Jos kastike tarvitsee mielestäsi lisää kermaa, voit sitä tarvittaessa lisätä. Mausta suolalla ja pippurilla. Älä laita kerralla liikaa suolaa vaan maistele ja lisää sitten, jos on tarvetta.

Keitä makaronit ja tarjoa kastikkeen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti