Kastike:
3-5 porkkanaa (riippuen porkkanoiden koosta)
1 kesäkurpitsa
2 sipulia
1 prk punaista pestoa
n. 1 dl kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
öljyä paistamiseen
Lisäksi:
makaronia
Pilko sipulit, porkkanat ja kesäkurpitsa suikaleiksi (HUOM! Erikseen on tulossa hyvä vinkki kesäkurpitsan käsittelyyn, josta on apua). Laita öljyä pannulle ja lisää joukkoon kasvikset. Kypsennä kannen alla, kunnes ovat pehmenneet.
Lisää joukkoon pesto sekä kerma. Jos kastike tarvitsee mielestäsi lisää kermaa, voit sitä tarvittaessa lisätä. Mausta suolalla ja pippurilla. Älä laita kerralla liikaa suolaa vaan maistele ja lisää sitten, jos on tarvetta.
Keitä makaronit ja tarjoa kastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti